Auditiondag

Tid og sted

Audition bliver afholdt torsdag den 22. februar kl 20-22.

Skolen på Islands Brygge, Artillerivej 57

Forberedelse

Til audition skal du forberede en selvvalgt sang. Tænk over, at den viser noget om dig og din stemme. Den skal højst tage 2 minutter – gerne mindre. Du må gerne forberede to sange, og du kan blive spurgt, om du vil synge lidt af den anden sang også – men det er ikke nødvendigt at have forberedt to sange.

Udover det, så skal du forberede din stemme i sangen Kaleidoscope Heart. Noden kan du se her, og du kan lytte til lydfilerne for din stemme. Hvis du er sopran eller alt, så øv gerne både på begge sopraner eller altstemmer.

Tutti
Sopran 1
Sopran 2
Alt 1
Alt 2
Tenor
Bas

Vi glæder os til at se jer! Vi gør hvad vi kan for at skabe en sjov og afslappet dag!

Om Untamed Vocals

Untamed Vocals er et vokalensemble på ca. 12 personer plus en korleder. Vi øver pt hver torsdag 19-22 på Islands Brygge. Aldersmæssigt er vi jævnt fordelt fra 20-50 år (ingen aldersbegrænsning for ansøgere).

Vi har høje ambitioner, og vi synger musik, der har bevægelse og kraft. Musik der kan bevæge os og andre, og musik som skaber forbundethed med hinanden og omgivelserne. Ud over de nedskrevede arrangementer arbejder vi også med improvisation i form af Circle Song og VoPa. Det er ikke forventet, at du har erfaring med dette, så længe du har en stærk stemme og har lyst til at være med til at skabe god musik.

Hvorfor “Untamed”? Kormusik ses af mange som en lidt forfinet ting, og ofte er kor forbundet med at man står i en halvcirkel og synger – måske endda med et nodehæfte foran. Vi vil gerne tilføre kormusikken lidt vildskab og uforudsigelighed – samtidig med at vi er forberedt til tænderne og har fokus på den smukke musik. I vores valg af arrangement er der både det inderlige og stille, og også ting der stikker lidt ud og stikker lidt af.

Untamed Vocals er et ledet af Stephan Haagensen, som har studeret rytmisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Gruppen øver under FOF’s vinger, og derfor betaler man medlemskab via FOF. Prisen er ret billig i forhold til hvor få vi er, og hvor mange timer vi får. Se her for pris og tilmelding:
https://www.fof.dk/da/kbh/kurser/musik-og-sang/kor/untamed-vocals

Om dig

Det forventes af dig

  • at du er mødestabil, og har tiden til at engagere dig i projektet. 
  • At du gerne ser dig selv i gruppen i længere tid, og har lyst til at engagere dig socialt med de andre.
  • At du øver dig og kan din egen stemme fra gang til gang, samt andre opgaver, der kan komme.
  • At du engagerer dig i praktiske ting i koret såsom promovering, SoMe, koncertplanlægning mm.
  • At du er klar på at synge koncerter, tage på korfestival og lignende
Facebook
Instagram