Juledekorationer

Koriosum og Beat that Blue synger julen ind i Kristkirken på Enghave Plads den 9. december.

Koncerten starter kl 20, dørene åbner kl 19.30
Koncerten varer cirka 1 time

Publikum opfordres til at komme i god tid for at undgå kø

Pga. ny corona-virus, gør vi opmærksom på følgende:

Publikum vil befinde sig på balkonerne i kirkens højre og venstre side. Sangerne vil befinde sig i stueplan i midten af kirkerummet.

Publikum opfordres til at bære mundbind, afspritte hænder og sidde med minimum en meters afstand til folk, man ikke deler husstand med.

Der er begrænsning på antallet af publikum. Kom i god tid. Bliver kirken fyldt må vi desværre afvise de sidst ankomne. Der er plads til cirka 100 publikum.

Koriosum

Koriosum er et københavnsk kor med en lang historie. Koret har sunget sammen i mange år, og har i de senere år vendt deres kærlighed mod popmusik i a cappella form – altså korsang uledsaget af instrumenter. Koret er særligt kendt for deres lidt skæve tilgang med et glimt i øjet. Under normale omstændigheder ville de også engagere publikum, men dette er alt andet end normale omstændigheder, og derfor bedes publikum undtagelsesvis klappe i! Publikum vil i stedet kunne nyde rolige sange fra såvel danske Marie Key som britiske Massive Attack og andre. 

Beat That Blue

Beat That Blue er et yngre kor med en kærlighed for pop- og rocksange. De har fokus på en høj energi og en smuk samklang og tager publikum igennem sange fra kunstnere som  Saybia, Coldplay og Lady Gaga. Koret holder til i Valby, og er en del af foreningen Copenhagen Music. Under normale omstændigheder ville vi se sangerne bevæge sig på scenen med høj energi til sangene og publikum ville sikkert danse med, men dette er alt andet end normale omstændigheder, så vi skal bede både sangere og publikum om at blive siddende! 

Facebook
Instagram