Workshop og sangundervisning

Korogsang.dk tilbyder workshops og teambuilding til virksomheder og kor i Danmark. Desuden kan du booke en privat sangtime.

Korworkshop på filmset

Jeg tilbyder workshops for kor på alle niveauer samt for virksomheder og foreninger mm. som ønsker at lave teambuilding, kor eller fællessang.

Teambuilding med kor og sang

En dag med sang, er en dag med glæde og fællesskab. Hvad enten deltagerne er vant til at synge eller aldrig har prøvet det før, så vil en teambuilding-dag med fokus på sang i kor få selv den tavse kontormus til at åbne op og give af sig selv

Styrker non-verbal kommunikation
Teambuilding med kor og sang er en afslappende måde at være sammen om et andet fokuspunkt end det sædvanlige. Den verbale kommunikation, som vi er vant til at være omgivet af, bliver tvunget på pause, når vi skal bruge munden til at synge i stedet. Det kan være med til at skabe en anden omgangsform, og giver grobund for at bruge vores nonverbale kommunikation og giver bevidsthed om vores kropslige interaktion.

Giver bevidsthed om brug af stemmen
Samtidig bliver vi udfordret på nogle kompetencer, vi måske ikke er vant til at bruge, men som vi alle er født med – nemlig evnen til at synge. Endelig vil der være et fokus på at udvikle stemmen. Ved at bringe bevidstheden om hvordan vores stemme fungerer, kan vi også blive bevidst om hvor stor betydning stemmen har for vores identitet – og hvordan andre opfatter os.

Koropvarmning med hele kroppen

“Det var faktisk sjovere end vores julefrokost. Vi kom til at lære hinanden at kende på en anden måde – og uden alkohol. Der var fuld koncentration og fokus på at synge i de 4 timer workshoppen varede, men der var masser af plads til at grine. Stephan var en virkelig dygtig instruktør som formåede at få alle op ad stolen og med på at synge.”

– Deltager ved korworkshop for Tech Transfer Office-afdelingen på DTU

Fællessang

Fællessang er en gammel tradition i Danmark og sange fra f.eks. Højskolesangbogen eller sange, der er blevet danske ever-greens egner sig godt til fællessang. En halv time med fællessang eller morgensang er en skøn måde at starte dagen eller skabe et afbræk i løbet af en dag. Vi aftaler på forhånd hvilke sange, vi skal synge, og der er mulighed for at I kommer med forslag selv.

Lige nu tilbydes virtuelt fællessangs-arrangementer til firmaer og andre arbejdspladser!
Få styrket sammenholdet, få grinet sammen hver for sig og mærk styrken i at synge sammen – selvom vi ikke kan høre hinanden. Kontakt mig for mere info.

Fællessang i privat have

Korworkshop

Jeg tilbyder korworkshops for rytmiske kor og acappella grupper på alle niveauer. Jeg kan arbejde indenfor forskellige musikalske fokusområder efter ønske eller arbejde med en helhedsorienteret tilgang til musikken. Skriv for nærmere info.