Audition til Beat that Blue

Velkommen til audition hos Beat that Blue.

Audition vil foregå i Copenhagen Musics lokaler på Julius Andersens vej. Følg kortet her. Når du kommer frem er det bygningen på venstre hånd overfor fodboldbanen. Gå ind af den sidste dør og op ad trappen.

Forberedelse

Til audition skal du 1) synge en sang af eget valg samt 2) lære en stemme til en del af sangen Viva la Vida. Der vil også være en test af dit stemmeomfang og en intonationsøvelse, som vores korleder tager dig igennem – det er ikke noget, du skal øve på.

1) Du vælger selv hvilken sang, du vil synge til din audition. Det må gerne være en sang, som passer med det repertoire vi synger: altså nyere pop/rock musik. Du skal synge den a cappella (uden klaver), men du må gerne få en starttone eller akkord fra klaveret. Det behøver ikke være sunget perfekt, det skal bare fortælle os lidt om din stemme.

2) Derudover skal du synge en af de fire stemmer (Sopran, Alt, Tenor eller Bas) i et uddrag af sangen Viva la Vida. Du kan vælge den, der passer bedst til din stemme. Her kan du høre de fire forskellige stemmer (tutti er alle stemmer sammen):

Sopran
Alt
Tenor
Bas
Tutti

Her finder du noder og tekst. Du skal synge fra takt 27 og ud – altså det der hedder B1 – på tekst, som det står fra “I hear Jerusalem…”

Vi glæder os til at se dig. Skriv endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Facebook
Instagram