Auditiondag i Stefanskirken

Tid og sted

Audition bliver afholdt torsdag den 20. juni kl 16-20 (du har fået et tids-slot på mail).

Stefanskirken, Nørrebro

Forberedelse

Til audition skal du forberede en selvvalgt sang. Tænk over, at den viser noget om dig og din stemme. Den skal højst tage 2 minutter – gerne mindre – du kan evt blot synge et vers og et omkvæd. Du må gerne forberede to sange, og du kan blive spurgt, om du vil synge lidt af den anden sang også – men det er ikke nødvendigt at have forberedt to sange.

Udover det, så skal du forberede din stemme i første side af sangen Kaleidoscope Heart. Noden kan du se her, og du kan lytte til lydfilerne (midi) for din stemme. Det er kun de første 8 takter, du forventes at kunne, men du må gerne forberede hele sangen. Du kan evt. også lytte/synge med til originalen af Sarah Bareilles.

Tutti
Sopran 1
Sopran 2
Alt 1
Alt 2
Tenor
Bas

Vi glæder os til at se jer! Vi gør hvad vi kan for at skabe en sjov og afslappet dag!

Visioner og rammer for nyt Nørrebro-kor

Vi er et rytmisk a cappella-kor, som øver fast hver onsdag kl. 19.00-21.15 samt holder koncerter i Stefanskirken på Nørrebro. Vi er 18 – 24 sangere fordelt på 5-6 stemmegrupper.

Kunstnerisk vision

Gennem a cappella-sang ønsker vi at formidle de store bølgegange i tilværelsen. Med stemmernes kraft og sårbarhed vil vi skabe et rum, hvor publikum kan mærke og reflektere over dét at være menneske – både når livet er berusende og lykkeligt, og når det er ensomt og svært.

Derfor har vi valgt at have base i Stefanskirken på Nørrebro. Ikke fordi vi er et kirkekor eller på anden måde repræsenterer en religiøs overbevisning, men fordi at kirkerummet, og ikke mindst Nørrebro som bydel, danner ramme om de store eksistentielle spørgsmål, livets korsveje og de mest glædelige og sorgfulde begivenheder. Det er netop de vendepunkter og eksistentielle spørgsmål, vi gerne vil formidle og sætte følelser på gennem sangen.

Vi synger primært a cappella (minimum 2 / 3 af repertoiret). Musikalsk ønsker vi især at bevæge os inden for den alternative scene – indie, eksistentiel pop, det skæve, eksperimenterende og upolerede og også gerne interessante nyfortolkninger af gamle klassikere, så de opleves på en ny måde. Mere P6 Beat end P3.

Facebook
Instagram